martes, 10 de mayo de 2011

STOP MOTION I LES APPS DE GOOGLE

Versió 2.0 del nostre video, gaudeix-lo!!



Link Youtube:

http://www.youtube.com/watch?v=NkAJa4CJ_DI



Des de l’assignatura M21 Noves Tecnologies aplicades a l’educació ens han retat a construir un vídeo promocionant les aplicacions de google.
Ja que l’UJI i google han signat un acord de treball hem creat un vídeo on mostrem les possibilitats de google per a treballar entre companys, fent senzilles tasques com treballar cadascú des de sa casa, penjar i veure vídeo...
Amb la nostra proposta hem tractat de fer un símil amb el joc de Pacman. L’estudiant ha de menjar-se les aplicacions lliures que ens ofereix google i l’UJI i fer seues totes les possibilitats de treball.
Després d’estudiar les possibilitats que teníem per a fer el vídeo hem triat l’opció de l’stop motion per a fer la nostra proposta.
Aquesta forma de treball requereix molta paciència perquè s’han de fer moltes fotografies per a que el vídeo quede amb una qualitat acceptable.
Ens hem adonat que la càmera de vídeo sempre ha de romandre al mateix lloc i amb la mateixa posició per a que el vídeo tinga un sentit global.
Amb l’eina iMovie hem aconseguit donar forma a les fotografies, creant un vídeo que es pot veure.
Afegint música lliure de Jamendo i incrustant-la al nostre vídeo finalitzem la creació de la nostra aportació.
Google apps i l’UJI...entre tots i totes crearem un món real on treballarem gratuïtament i aprendrem els uns dels altres.

Link youtube

http://www.youtube.com/watch?v=80B9hEy1mK0

No hay comentarios:

Publicar un comentario