lunes, 11 de abril de 2011

Fem ràdio!!!!!!

Consideràvem aquesta activitat molt complicada degut a la desconeixença de les eines de treball.
Ens feia por no saber com enregistrar una emissió de ràdio que, a pesar de ser únicament de 5 minuts requereix un treball d’unes quantes hores.
Al treballar amb un grup ens hem distribuït els rols depenent de les capacitats individuals, fent més fàcil la feina, aprofitant els coneixements previs de cadascú.
Vam utilitzar el sound studio per a enregistrar la veu. Amb l’ajut d’un micròfon, uns auriculars i una taula de mescles l’enregistrament es queda nítid i amb una gran qualitat de so.
Després de fer unes proves de veu considerarem que els locutors estaven preparats per a l’enregistraments.
Amb l’audacity els sons i la música es queden ben quadrats oferint un ventall de possibilitats de múltiple edició.
Hem necessitat un conversor de WAV a MP3 per a reduir el tamany de l’arxiu ja que en format WAV pesava molt i ens donava problemes per a carregar-lo en spreaker. Aquesta conversió ha fet que l’enregistrament perda un poc de qualitat però ens ha facilitat penjar-lo a spreaker.
En la construcció de la plana web hem utilitzat el programa wix. És una eina bastant intiutiva i que gràcies a les plantilles té un ús bastant senzill depenent del nivell de l’usuari.
Amb aquesta activitat hem aprés que una activitat que en un principi veiem molt lluny de les nostres possibilitats és molt més fàcil del que preveiem.
Ens ha donat l’oportunitat de conèixer noves ferramentes que en un futur pròxim podrem utilitzar dins d’un col·legi per a crear una ràdio escolar, l’utilització de la qual té moltes possibilitats dins de l’àmbit escolar.

El link de nuestra web es : http://www.wix.com/radioescolarm21/la-radio-de-mi-cole#!

Ràdio escolar (Ràdio Carmanyola). en Spreaker

No hay comentarios:

Publicar un comentario